Zařízení & příslušenství
昂刺鱼豆腐汤
Příprava 20min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
油25 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
昂刺鱼 一切二,洗净450 克
-
料酒20 克
-
鸡高汤850 克
-
老豆腐 切块(3×3厘米),焯水备用200 克
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
37.5 g
Kalorie
1170 kJ /
279.7 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
14.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína