昂刺鱼豆腐汤

昂刺鱼豆腐汤

4.0 13 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
3 人份

Suroviny

  • 25 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 昂刺鱼 一切二,洗净
    450 克
  • 料酒
    20 克
  • 鸡高汤
    850 克
  • 老豆腐 切块(3×3厘米),焯水备用
    200 克
  • 根据个人口味调整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 37.5 g
Kalorie 1170 kJ / 279.7 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 14.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...