Zařízení & příslušenství
芋泥紫米糕
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 45min.
12 人份
Suroviny
-
桂圓乾 剝散70 克
-
米酒150 克
-
紫米 (洗淨,預先浸泡至少4小時)100 克
-
圓糯米 (洗淨,預先浸泡至少4小時)200 克
-
水1350 克
-
二砂糖50 克
-
芋泥餡 (市售或自製)150 - 200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1.1 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
681.1 kJ /
162.8 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
34.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
團圓呷糕粿
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan