紅燒鮮蝦豆腐蓋飯

紅燒鮮蝦豆腐蓋飯

3.3 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 5 克
  • 醬油
    15 克
  • 烏醋
    10 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切薄片
    30 克
  • 油豆腐 切4等份
    80 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 草蝦仁
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 29.8 g
Kalorie 1220.5 kJ / 291.9 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 14.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...