自製醃菜炒肉末

自製醃菜炒肉末

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 綠色蔬菜 (如:油菜、芥菜、小松菜)
    250 克
  • 15 克
  • 豬肉絲 切小丁(約0.5公分)
    150 克
  • 蠔油
    5 克
  • 米酒
    10 克
  • 冷開水
    500 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切小段
    15 克
  • 5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 35.2 g
Kalorie 1661.1 kJ / 398.6 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 4.7 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...