Zařízení & příslušenství
自製醃菜炒肉末
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
1 完整食譜
Suroviny
-
綠色蔬菜 (如:油菜、芥菜、小松菜)250 克
-
鹽15 克
-
豬肉絲 切小丁(約0.5公分)150 克
-
蠔油5 克
-
米酒10 克
-
冷開水500 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 切小段15 克
-
糖5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
35.2 g
Kalorie
1661.1 kJ /
398.6 kcal
Tuk
21.5 g
Vláknina
4.7 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan