Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醃料
- 1 大匙 花椒粒
- 1 大匙 黑胡椒粒
- 4 粒 蒜頭
- 3 大匙 高梁酒
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 鹽
- 300 克 帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分
沾醬
- 5 粒 蒜頭
- 1 大匙 米醋
- 2 根 蒜苗, 切片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1388 kJ / 332 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.8 g