Zařízení & příslušenství
酒香鹹豬肉
Příprava 10min.
Celkový 48hod. 50min.
4 人份
Suroviny
醃料
-
花椒粒1 大匙
-
整粒黑胡椒1 大匙
-
蒜頭4 粒
-
高梁酒3 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分300 克
沾醬
-
蒜頭5 粒
-
米醋1 大匙
-
蒜苗 切片2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.1 g
Kalorie
1388 kJ /
332 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan