Kompatibilní verze
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raspberry Confit
- 340 g fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- ¾ tsp pectin powder
- 30 g sugar
Almond Cake
- 170 g almond paste, softened
- 170 g butter, unsalted, diced, room temperature
- 170 g sugar
- 130 g almond flour
- 170 g sour cream
- 3 eggs, large
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- cold water, to cover
-
170
g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
nebo 170 g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip) - 60 g whole milk
- 455 g whipping cream, divided
- 1 vanilla pod
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
-
1
tbsp gelatin powder, unflavoured
nebo 4 ½ sheets gelatin, silver grade - 6 tbsp water
- 170 g sugar
- 2 tsp glucose syrup (see Tip)
- 155 g whipping cream
-
155
g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
nebo 155 g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip) - 1 - 3 tsp red food colouring gel, to desired tint
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 155 mg
Alternativní recepty
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocolate Eggs
2h 15min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1h 35min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min