Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)

Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)

4.0 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

Chipotle Oil
  • chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
    ½ oz
  • safflower oil
    5 oz
  • white wine
    1 ½ oz
Chipotle Sabayon
  • egg yolks from large eggs
    6
  • white wine vinegar
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    4 tbsp
  • maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
    4
Poached Eggs
  • water
    73 oz
  • vinegar
    1 tsp
  • vegetable oil to grease
  • large eggs
    4
  • sourdough bread (1 in. thick), toasted
    4 slices
  • fresh chives sliced, to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25 g
Kalorie 4088 kJ / 958 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...