Zařízení & příslušenství
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
Chipotle Oil
-
chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)½ oz
-
safflower oil5 oz
-
white wine1 ½ oz
Chipotle Sabayon
-
egg yolks from large eggs6
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)4
Poached Eggs
-
water73 oz
-
vinegar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
large eggs4
-
sourdough bread (1 in. thick), toasted4 slices
-
fresh chives sliced, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
25 g
Kalorie
4088 kJ /
958 kcal
Tuk
62 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
74 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cook Like a Chef
12 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Mash
25min.
Burnt Orange
2hod. 15min.
Keto Cauliflower Breadsticks
55min.
Steak Tartare
15min.
Oysters Rockefeller
25min.
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1hod.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min.
Low Carb Berry Jam
35min.
Hazelnut Chocolate Atole
15min.
Irish Seafood Chowder
55min.
Zucchini and Cheese Soufflés
40min.
Garlic Shrimp
35min.