
Zařízení & příslušenství
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Chipotle Oil
-
chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)½ oz
-
safflower oil5 oz
-
white wine1 ½ oz
Chipotle Sabayon
-
egg yolks from large eggs6
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)4
Poached Eggs
-
water73 oz
-
vinegar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
large eggs4
-
sourdough bread (1 in. thick), toasted4 slices
-
fresh chives sliced, to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
958 kcal /
4088 kJ
Protein
25 g
Tuk
62 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cook Like a Chef
12 recepty/-ů
USA
USA