Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Kreppel
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Gözleme mit Feta
1h
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 godz.
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20 min