
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze abgezupft
- 2 Stängel Dill abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 487 kcal / 2037 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eclairs mit Karamellcreme
4hod.
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2hod. 30min
Tschebureki
1hod. 20min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2hod.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Gefüllte Blinis
55min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1hod. 45min
Kreppel
1hod.
Gözleme mit Feta
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min