Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mantı-Teig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Kräutersalz
Füllung und Fertigstellung der Mantı
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Rinderhackfleisch
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten des Varoma
- 500 g Wasser
Tomaten-Butter-Sauce
- 40 g Domates Salçası (2 geh. EL)
- 1 TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 478 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 godz.
Sesamkringel - Simit
2hod. 10min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min.
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 godz. 20 min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min