Zařízení & příslušenství
海鲜合蒸
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
酱汁
-
蒜头50 克
-
油30 克
-
蚝油30 克
-
生抽50 克
蒸海鲜
-
小鲍鱼 宰杀,去内脏6 只
-
新鲜的虾 选择黑虎虾(300-400克)6 - 8 只
-
波士顿龙虾 (约400克)1 只
-
小黄鱼 (约300克)6 条
-
料酒1 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1504.8 mg
Protein
63.4 g
Kalorie
1702.3 kJ /
407.3 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína