Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 15 g de beurre
- 4 souris d'agneau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de cidre brut
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 400 g de petits pois frais
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4385 kJ / 1044.8 kcal
- Protein
- 118.8 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 24.5 g
- Sodík
- 684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet sauce mole verde
1 Std.
Gambas au romarin
40 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 Min
Coq au vin
9hod. 40min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1u. 40min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Ragoût de veau à l'asturienne
2 Std. 45 Min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1 Std.
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min