Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 15 g de beurre
- 4 souris d'agneau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de cidre brut
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 400 g de petits pois frais
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4385 kJ / 1044.8 kcal
- Protein
- 118.8 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 24.5 g
- Sodík
- 684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1 Std. 20 Min
Ragoût express d'agneau épicé
30 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Pintade farcie avec Betty
2 godz.
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1 Std. 15 Min
Navarin aux petits légumes
1h
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Blanquette de veau vapeur
1u. 10min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 Std. 40 Min
Lotte à la provençale
50 min.