Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 2 c. à soupe d'huile neutre, et un peu pour huiler
- 1 pincée de sel
La farce
- 3 biscottes
- 1 combava (le zeste râpé)
- 250 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
Le façonnage et la sauce
- 200 g d'eau
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de safran
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 265.6 kJ / 63.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 52.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Pâtes aux moules et au safran
25 min
Sauce yakitori
5 Min
Calamars sous-vide
4 godz. 15 min
Poulpe mariné
7h 5min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3 Std.
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50 min
Soupe won ton
40 min
Tisane et biscotti
55 min
Poulet mariné aux oignons et champignons noirs
55 min
Bouchées au porc
1 Std. 5 Min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15 Min