Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 2 c. à soupe d'huile neutre, et un peu pour huiler
- 1 pincée de sel
La farce
- 3 biscottes
- 1 combava (le zeste râpé)
- 250 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
Le façonnage et la sauce
- 200 g d'eau
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de safran
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 265.6 kJ / 63.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 52.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Achards de légumes
40min
Sauté de porc sauce cacahuète
45min
Sarcives au porc
1 Std. 35 Min
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
15 min
Punch d'horreur
20min
Dizé milé (beignets guyanais)
55min
Curry de poulet des Caraïbes
2 Std. 10 Min
Onion rings
20min
Riz au porc cinq-épices
50min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20min
Gâteau patate
2h