Kompatibilní verze
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2100 g d'eau
- 400 g de pommes de terre grenaille
- 2 filets de poulet 120 g env. chacun
- 200 g de petits pois frais ou surgelés
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2367 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 25.5 g
- Sodík
- 897 mg
Alternativní recepty
Poisson vapeur au citron et légumes
40min
Œuf dur, parmesan et tomates séchées
45 min
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1u. 20min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1u.
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Bar à la portugaise
2u.
Riz cantonais
45 min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Haricots verts et sauce au curry
45 min