Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de azúcar
- 330 g de leche
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 80 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 650 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 yema de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 215.7 mg
Alternativní recepty
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Pan blanco
3 godz. 10 min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Bollo portugués (Fogaça)
3 Std.
Palitos de queso con pipas de calabaza
1h 30min
Corona de brioche con chocolate
4 Std. 45 Min
Crackers al romero
1 Std. 15 Min
Pan de agua
3 Std.
Panecillos artesanos
1h 30min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45 Min