Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de azúcar
- 330 g de leche
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 80 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 650 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 yema de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 215.7 mg
Alternativní recepty
Pizza capresse
45 min
Bollitos para la cena
1h 40 min
Cuernos de brioche
2h 30min
Crackers al romero
1 godz. 15 min
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2h 30min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15min
Bizcocho de vainilla
1h
Galletas de caramelo
40 min
Palitos de queso y orégano
2h
Trenza de leche
2h 30min
Pan de Viena con frutos secos
45 min
Corona de brioche con chocolate
4小时 45 分钟