Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de azúcar
- 330 g de leche
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 80 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 650 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 yema de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 215.7 mg
Alternativní recepty
Pan de agua
3h
Medias noches al vapor
2 Std.
Pionono de salmón
1 Std. 50 Min
Crackers al romero
1h 15min
Pan blanco
3h 10 min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bizcocho de vainilla
1h
Bollitos para la cena
1h 40 min
Pan Venecia
17h 10min
Pan de molde con masa madre
16小时 45 分钟
Medias noches
1h 20 min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min