Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 320 g água
- 3 g fermento de padeiro fresco
-
400
g farinha tipo 65
nebo 400 g farinha de manitoba - 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ pincelar
- 1 c. chá de extrato de malte, líquido
- 8 g sal
Cobertura
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g curgete cortada em cubos (2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
-
150
g queijo mozarela de búfala escorrido, cortado em fatias
nebo 150 g queijo mozarela escorrido, cortado em fatias - 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 50 g queijo parmesão, em lascas
- 3 - 4 folhas de manjericão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2560 kJ / 611 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de Aveia e Sementes
1 Std. 45 Min
Salada de funcho, aipo e maçã - TM6
Žádné hodnocení
Pão etíope (Injera)
48 godz. 25 min
Brioche de whisky e natas
5h
Pão sírio
1h 5min
Leite de coco
30min
Coalhada seca
15h 10min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Pãezinhos de bacon com pera e tomilho
15h
Molho holandês
15 Min
Pão rústico
2 Std.
Cerveja de gengibre
25h 30min