Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 320 g água
- 3 g fermento de padeiro fresco
-
400
g farinha tipo 65
nebo 400 g farinha de manitoba - 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ pincelar
- 1 c. chá de extrato de malte, líquido
- 8 g sal
Cobertura
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g curgete cortada em cubos (2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
-
150
g queijo mozarela de búfala escorrido, cortado em fatias
nebo 150 g queijo mozarela escorrido, cortado em fatias - 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 50 g queijo parmesão, em lascas
- 3 - 4 folhas de manjericão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2560 kJ / 611 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de pizza napoletana
Žádné hodnocení
Mistura de caril em pó
5 min
Brigadeiro de frutas secas
15min
Manteiga de coco
Žádné hodnocení
Sorbet de caipirinha
10 min
Caldo de carne
45min
Pão com azeitonas
6h
Mistura de especiarias para speculoos
10 min
Manteiga de amêndoa e baunilha
20 min
Manteiga de amêndoa
5 min
Pasta de amêndoa
5 min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1h 10min