Katsu sando

Katsu sando

5.0 6 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 40min.
4 porzioni

Suroviny

Pane
  • 60 g di acqua
  • 200 g latte
  • 25 g zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 200 g farina tipo 0
  • 330 g di farina manitoba
  • 1 uovo
  • 30 g di burro a pezzi + q.b.
  • 10 g di sale
Salsa Tonkatsu
  • 1 spicchio di aglio
  • 25 g di zucchero di canna
  • 15 g di radice fresca di zenzero pelata
  • 100 g di ketchup
  • 50 g di salsa Worcestershire
  • 40 g di salsa di senape piccante
  • 40 g di salsa di soia giapponese
  • 40 g di mirin
  • 20 g di aceto di riso
Lonza
  • 75 g di farina tipo 00
  • 120 g di Panko
  • 1 uovo
  • 30 g di latte
  • 4 fette di lonza di maiale alte circa 2 cm
  • olio di semi di arachide q.b. per friggere
Terminare la preparazione
  • 2 foglie di cavolo cappuccio (volitelně) a listarelle

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2005.7 mg
Protein 57.4 g
Kalorie 4373 kJ / 1045.2 kcal
Tuk 23.1 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 162.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...