Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane
- 60 g di acqua
- 200 g latte
- 25 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina tipo 0
- 330 g di farina manitoba
- 1 uovo
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Salsa Tonkatsu
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di zucchero di canna
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 100 g di ketchup
- 50 g di salsa Worcestershire
- 40 g di salsa di senape piccante
- 40 g di salsa di soia giapponese
- 40 g di mirin
- 20 g di aceto di riso
Lonza
- 75 g di farina tipo 00
- 120 g di Panko
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 4 fette di lonza di maiale, alte circa 2 cm
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
Terminare la preparazione
- 2 foglie di cavolo cappuccio a listarelle (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4373 kJ / 1045.2 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Sacharidy
- 162.1 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 2005.7 mg
Alternativní recepty
Mini pan brioche con pulled pork
14 Std.
Kaiserschmarren
50min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Kakuni
4h 30min
Spätzle alla grigionese
Žádné hodnocení
Mix di spezie per tacos
5 min
Quesadillas
3h
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Baozi brasati
1h 30min
Granola
1h 40min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min