
Kompatibilní verze
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 70 g di carota a pezzi
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di faraona a pezzi, disossata e senza pelle
- 60 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di timo secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di nocciole tostate
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 457.9 kcal / 1915.8 kJ
- Protein
- 22.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Sodík
- 0.8 mg
Alternativní recepty
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Cipolle sottaceto
Žádné hodnocení
Pavlova con pere all'arancio
Žádné hodnocení
Filetto di maiale all’uva
1hod. 15min
Crescia sfogliata urbinate
1hod. 30min
Involtini di pollo ai mirtilli e Camembert
45min
Pasta fresca al cacao
1hod. 10min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2hod.
Cappellacci di zucca
1hod. 30min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Vol-au-vent leggeri
2hod. 30min
Vin brulè
20min