Kompatibilní verze
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 70 g di carota a pezzi
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di faraona a pezzi, disossata e senza pelle
- 60 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di timo secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di nocciole tostate
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1915.8 kJ / 457.9 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 0.8 mg
Alternativní recepty
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Burrito
1 godz. 30 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Crostini con crema di milza
1 godz.
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Noodles con agnello e verdure
30 min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Maionese ai peperoni
15 Min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9 Std. 30 Min
Salsa chili agrodolce
Žádné hodnocení
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3sa 30 dk
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22hod. 30min