Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 120 g di strutto
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno
-
500
g di carne trita di montone
nebo 500 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino di macis
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di brodo di carne
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Salsa alle cipolle
- 160 g di cipolle a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di brodo di carne
- 10 g di brandy
- 30 g di panna (min. 30% di grassi) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4559.4 kJ / 1089 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 79.5 g
- Tuk
- 67.6 g
- Nasycený tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 381.3 mg
Alternativní recepty
Sfincione favarese
3u.
Feijoada
6u.
Burrito
1 Std. 30 Min
Chutney di mango
20min
Tarallini fritti al miele e mandarini
2 Std.
Tortina arancia e cioccolatini
2 Std. 30 Min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1 Std.
Churros
40min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 Std. 40 Min
Tortine in vasetto
1 Std.
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Panini alla birra e formaggio Cheddar
3h 15min