Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 120 g di strutto
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno
-
500
g di carne trita di montone
nebo 500 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino di macis
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di brodo di carne
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Salsa alle cipolle
- 160 g di cipolle a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di brodo di carne
- 10 g di brandy
- 30 g di panna (min. 30% di grassi) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4559.4 kJ / 1089 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 79.5 g
- Tuk
- 67.6 g
- Nasycený tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 381.3 mg
Alternativní recepty
Ricciarelli
7ωρ.
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1h 15min
Pão de queijo
1h
Tortillas
1h
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1 godz. 30 min
Tacos
1h
Pastuccia teramana
1 godz. 30 min
Tordelli lucchesi
2h 30min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3h 30min
Ravioli senza via di scampo
2h
Torta alla birra stout
3h 40min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1h 5min