Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
nebo 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 λεπτ.
Pasta al vino
5 Min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 Min
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli al verde
1h 20 phút
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 λεπτ.
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15min
Pretzel di farro e saraceno
40 λεπτ.
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Cracker con farina di lenticchie
1h
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min