Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
nebo 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1 Std. 10 Min
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Coppette biscotto
20min
Biscotti noci e datteri
1h
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30min
Crackers di soia
3 Std.
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Taralli alla pizzaiola
45min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1h 30min
Fantasia di colori
4h 10min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min