紅棗牛蒡鮮菇湯

紅棗牛蒡鮮菇湯

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    5 顆
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 牛蒡 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 1000 克
  • 玉米 切段(約2公分)
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    100 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 183.1 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 619.9 kJ / 148.2 kcal
Tuk 2.1 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 29.2 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...