紅棗牛蒡鮮菇湯
TM6 TM5

紅棗牛蒡鮮菇湯

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 5 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 100 克 牛蒡 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 1000 克 水
  • 150 克 玉米 ,切段(約2公分)
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
619.9 kJ / 148.2 kcal
Protein
5.1 g
Sacharidy
29.2 g
Tuk
2.1 g
Nasycený tuk
29.2 g
Vláknina
7.3 g
Sodík
183.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty