Zařízení & příslušenství
紅棗牛蒡鮮菇湯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾5 顆
-
嫩薑 切片15 克
-
牛蒡 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水1000 克
-
玉米 切段(約2公分)150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段100 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
183.1 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Tuk
2.1 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
29.2 g
Sacharidy
29.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan