Zařízení & příslušenství
薑燒柚子杏鮑菇
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 20min.
1 完整食譜
Suroviny
-
醬油90 克
-
米酒40 克
-
薑 切片40 克
-
柚子蜜80 克
-
杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
18.4 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tuk
2.2 g
Vláknina
15.3 g
Sacharidy
100 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan