薑燒柚子杏鮑菇

薑燒柚子杏鮑菇

4.6 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 20min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 醬油
    90 克
  • 米酒
    40 克
  • 切片
    40 克
  • 柚子蜜
    80 克
  • 杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 18.4 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 15.3 g
Sacharidy 100 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...