鱈魚排配柑橘奶油
TM6 TM5

鱈魚排配柑橘奶油

1.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1 顆 柳橙 (有機),取皮屑和汁液
  • 1 顆 萊姆 (有機),取皮屑和汁液
  • 700 克 水
  • 400 克 馬鈴薯 ,切塊
  • 400 克 櫛瓜 ,切片(約0.5公分)
  • 80 克 奶油 ,多備一些塗抹用
  • 4 片 鱈魚排 (每片120-200克),去皮
  • ½ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉, 依個人口味調整
  • 1 茶匙 大茴香籽
    nebo 1 茶匙 乾燥茴香籽
  • 3 枝 新鮮巴西利 ,只取葉子,切碎

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1694 kJ / 405 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
23 g
Tuk
19 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty