Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 140 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 Msp. Zimt
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 20 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Äpfel, rotschalig, in dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßer Brötchen-Auflauf
1h 10min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10min
Pizza für Hungrige
1h 30min
Streuselzopf
1h 30min
Safran-Baiser-Kuchen
1h
Apfel-Quark-Puffer
45min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2h
Buchteln mit Pflaumenkompott
1h 45min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 Min