Pizza romana (di Gabriele Bonci)

Pizza romana (di Gabriele Bonci)

4.7 680 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 24hod.
2 pezzi

Suroviny

Pre-impasto
  • di lievito di birra disidratato
    3 g
    7 g di lievito di birra fresco
  • di acqua
    350 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    300 g
Impasto
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    200 g
  • di sale
    12 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Lievitazione
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Nutriční hodnoty na 2 pezzi

Kalorie 1892 kcal / 7909 kJ
Protein 65 g
Tuk 33 g
Sacharidy 356 g
Vláknina 25 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 5066 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...