
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Nutriční hodnoty
- na 2 pezzi
- Kalorie
- 1892 kcal / 7909 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 356 g
- Vláknina
- 25 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 5066 mg
Alternativní recepty
Pandoro TM6
15hod. 15min
Pizzette
3hod. 40min
Piadina romagnola
40min
Focaccia a bastone
5hod.
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Focaccine morbide
3hod. 30min
Pinsa romana
5hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Krapfen con crema pasticcera
4hod. 20min
Burger buns
4hod. 40min
Besciamella (TM6)
15min
Pizza napoletana
9hod.