Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Nutriční hodnoty
- na 2 pezzi
- Kalorie
- 7909 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 356 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 25 g
- Sodík
- 5066 mg
Alternativní recepty
Piccoli calzoni TM6
4hod. 30min
Pizzette
3h 40 min
Piadina romagnola
15 Min
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Focaccia barese TM6
4 godz.
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Burger buns
4h 40min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pinsa romana
5 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza napoletana
9 Std.