Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 - 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0 + q.b.
-
30
g di olio di oliva
nebo 30 g di burro - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 459.2 kJ / 109.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Impasto per pane veloce
45 min
Panini croccanti
24h
Pane tartaruga
20h
Focaccia morbida
4 godz.
Panini morbidi dolci
1h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane semplice
4 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Focaccia
6h
Impasto per pizza integrale
2 godz.