Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 - 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina + q.b.
-
30
g di olio di oliva
nebo 30 g di burro - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 459.2 kJ / 109.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Panini morbidi dolci
1hod. 30min
Focaccia
6h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pane tartaruga
20 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.