Zařízení & příslušenství
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
Příprava 40min.
Celkový 55min.
4 Schraubgläser
Suroviny
-
rote Paprika in Stücken1000 g
-
Zucker150 g
-
Öl70 g
-
Chilipulver½ TL
-
Salz2 TL
-
Tomatenmark50 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Knoblauchzehen3
-
Weißweinessig70 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Glas
Sodík
1197 mg
Protein
3 g
Kalorie
1608 kJ /
384 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Made by me
80 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Tomaten-Ketchup
40min.
Gurken-Relish
1hod. 30min.
Omas Semmelknödel
50min.
Zitrus-Minz-Sirup
1hod. 30min.
Himbeer-Sirup
1hod. 25min.
Peperoni-Apfel-Konfitüre
45min.
Sweet Chilli Sauce
40min.
Basis-Gewürz
5min.
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50min.
Stachelbeer-Chutney
1hod.
Zucchini-Ketchup
1hod.
Paprika-Tomaten-Chutney
1hod.