
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g rote Paprika in Stücken
- 150 g Zucker
- 70 g Öl
- ½ TL Chilipulver
- 2 TL Salz
- 50 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 384 kcal / 1608 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Peperoni-Apfel-Konfitüre
45min
Lebkuchen-Gewürz
5min
Pilz-Puder
5min
Sweet Chilli Sauce
40min
Sieben-Gewürze-Pulver
5min
Basis-Gewürz
5min
Grünes Burger-Relish
40min
Eingelegte Gurkenscheiben
2hod.
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Paprika-Tomaten-Chutney
1hod.