Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 800 g Wasser zum Kochen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken, in Stücken
- 30 g Mayonnaise
- 200 g Schmand
- 30 g Kapern (z. B. Non-Pareilles, abgetropft)
- ½ - ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 5 g Gurkenwasser
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 86 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1645 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1h
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45min
Thai-Melonensuppe
4h
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
Bombardino
20 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Knoblauchsuppe
30min