Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Löffelbiskuits, halbiert
- 150 g Butter, in Stücken
Holunderblütencreme und Fertigstellung
- 70 g Zucker
- 1 Stängel Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 12 Blätter Gelatine (ca. 20 g)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Prosecco (z. B. Hugo, siehe Tipp)
- 200 g Holunderblütensirup
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- 400 g Frischkäse
- 2 Limetten, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2606 kJ / 621 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brombeer-Cheesecake
5h 30min
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 Std. 40 Min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7h 15min
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Melonenkuchen
3h
Nougat küsst Orange
4h
Zimt-Weihnachtstorte
8h 20min
Möhren-Pfirsich-Torte
6h
Frischkäsetorte mit Maracuja
3h 30min
Waldmeister-Himbeer-Torte
5 Std. 35 Min