Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Löffelbiskuits, halbiert
- 150 g Butter, in Stücken
Holunderblütencreme und Fertigstellung
- 70 g Zucker
- 1 Stängel Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 12 Blätter Gelatine (ca. 20 g)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Prosecco (z. B. Hugo, siehe Tipp)
- 200 g Holunderblütensirup
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- 400 g Frischkäse
- 2 Limetten, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2606 kJ / 621 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Frischkäse-Haselnuss-Torte
7h
Möhren-Pfirsich-Torte
6h
Rhabarber-Marzipan-Torte
5h
Marzipan-Pflaumenmus-Rauten
1 Std. 30 Min
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Weiße Trüffeltarte
3 Std. 30 Min
Dominostein-Torte
5h 30min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Orangen-Marzipan-Plätzchen
2 godz. 30 min
Zimt-Weihnachtstorte
8 godz. 20 min
Zitronenküsse
1h 50 min