Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Laugen-Muffins
- Öl zum Einfetten
- 300 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 40 g Röstzwiebeln
- 2 TL Salz
Obatzter-Topping
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 200 g Camembert, reif, in Stücken
- 200 g Brie, reif, in Stücken
- 100 g Butter, in Stücken
- 50 g Crème fraîche
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 50 g Weißbier
- 800 g Wasser
- 60 g Natron (z. B. Kaisernatron)
Fertigstellung
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 4 - 5 Radieschen, in feinen Stiften
- 5 - 6 Salzbrezeln, grob zerbrochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 2126 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Obatzter
10 Min
Obatzter mit Bier
10 Min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 Min
Hüftgold-Kochkäse
20min
Spätzle-Burger
1h 30min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 Std.
Gefüllte Laugenstangen
1h 30min
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3h 40min
Semmelknödel
50 Min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min