Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Amarettini und etwas mehr zum Garnieren
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Vanillezucker
- 2 Pck. Sahnesteif
- 5 Eigelb
- 120 g Zucker
- 3 TL Zitronensaft
- 20 g Marsala-Wein, süß
- 6 Gelatineblätter, eingeweicht und ausgedrückt
- 400 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 5 g Palmin
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 50 g Kuvertüre, in Stücken
- 100 g Erdbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 84 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30min
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30min
Schokoladen-Panna-Cotta
4hod. 30min
Aprikosen-Cheesecake
7h
Orangen-Creme-Karamell
12h
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8h
Kokos-Karamell-Sauce
1h 30min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Holländische Kirschtorte
2h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Apfel-Schnecken
4hod.