Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachs-Ricotta-Füllung
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 200 g Ricotta
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Prisen Pfeffer
Brandteig und Fertigstellung
- 50 g Butter, in Stücken
- 125 g Wasser
- 75 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 3 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- 100 g Räucherlachs, in dünnen Streifen
- Dill zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 323 kJ / 77 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 205 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2 Std. 30 Min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2 Std. 30 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55min
Cappuccino-Törtchen
1h 5min
Himbeer-Törtchen
2h 40min
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5 Std.
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2 godz.
Lachsrolle
3h 30min
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 godz.
Zucchini-Bacon-Hähnchen mit Zucchini-Tomaten-Reis
1h
Tannenbaumspieße mit Lachs
1h