冰皮和菓子

冰皮和菓子

4.9 7 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
20 顆

Suroviny

梅子豆沙餡
  • 梅粉
    5 克
  • 冰梅乾
    15 克
  • 白豆沙
    300 克
冰皮
  • 細砂糖
    150 克
  • 海藻糖
    70 克
  • (含 200 克 冰皮用,和 500 克 蒸煮用水)
    700 克
  • 蓬萊米粉
    90 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 白油 操作冰皮用。
    少許
  • 食用色素 (例如:紅、黃、藍、綠色)
    少許
  • 熟玉米粉
    少許

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 顆

Sodík 37.6 mg
Protein 1.8 g
Kalorie 593.5 kJ / 141.9 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 33.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...