Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
nebo 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (volitelně)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (volitelně)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1166 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Beer Cheese
15min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Tuna Tartare
40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Fish Ceviche
3h 25min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min