Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
nebo 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (volitelně)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (volitelně)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1166 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas
50 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Žádné hodnocení
Lemon Caper Aioli
10min
Essence of Tomato Water Shots
24hod. 15min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 dk
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Baked Crab Dip
15 dk
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Aji Verde Sauce
1 Std.