Zařízení & příslušenství
Påskekjeks med egg og urtesaus
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porsjoner
Suroviny
Egg
-
egg, medium kalde6
-
vann for å fylle opp til 1 l
Påskekjeks
-
kremfløte, 35 % fett100 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing100 g
-
bakepulver½ ts
-
spisskummenfrø½ ts
-
salt½ ts
Urtesaus
-
persille, fersk (ca. 20 g), kun blader1 bunt
-
gressløk, fersk (ca. 10 g), delt i ringer1 bunt
-
crème fraìche200 g
-
melk30 g
-
sitronsaft ferskpresset20 g
-
agave sirup10 g
-
salt½ g
-
malt svart pepper½ g
-
kaviar6 ts
-
brønnkarseblader6 ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Påskeoppskrifter
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Detoxsalat
Žádné hodnocení
Eksotisk fruktpudding
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Bruschetta med bønnepålegg
Žádné hodnocení
Avokadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Djevelegg
Žádné hodnocení
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Žádné hodnocení
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Žádné hodnocení
Asparges-og mangosalat
Žádné hodnocení
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení