Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho rojo
- 140 g de azúcar glass puro
- 5 huevos, a temperatura ambiente
- 5 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- ½ cdita de colorante vegetal, rojo
- 5 yemas de huevo
- 100 g de harina de trigo
- 40 g de fécula de maíz
Merengue de semillas de girasol
- 160 g de azúcar glass
- 4 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 180 g de semillas de girasol
- 10 g de harina de trigo
- 10 g de fécula de maíz
Relleno de crema
- 15 g de grenetina en polvo
- 80 g de agua
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 1 cda de azúcar glass
- 100 g de semillas de granada, al gusto (volitelně)
- 250 g de pulpa de mango, natural (ver tip)
Montaje del pastel
- 100 g de té negro preparado
- 25 g de jugo de fruta (p. ej. jugo de granada)
Glaseado de espejo
- 15 g de grenetina en polvo
- 70 g de agua fría
- 200 g chocolate blanco, cortado en trozos
- 150 g de leche condensada
- ½ - 1 cdita de colorante vegetal rojo
- fresas, en mitades para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1730.3 kJ / 413.3 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Sodík
- 72.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de Cheesecake con mora azul TM6
14 Std. 35 Min
Galletas de invierno
45 Min
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Pastel de abejas con glaseado
1j 25 menit
Pastel de tres leches con rompope
2j
Macarrones con merengue francés
1j 30 menit
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1 Std. 15 Min
Pastel avellanado crispie
3sa
Chiffon cake
1j
Pastel de almendras y vainilla
2j
Galletas finlandesas de invierno
1j
Cheesecake con mora azul
5h