
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho rojo
- 140 g de azúcar glass puro
- 5 huevos a temperatura ambiente
- ½ cdita de colorante vegetal, rojo
- 1 pizca de sal
- 5 claras de huevo
- 5 yemas de huevo
- 100 g de harina de trigo
- 40 g de fécula de maíz
Merengue de semillas de girasol
- 160 g de azúcar glass
- 4 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 180 g de semillas de girasol
- 10 g de harina de trigo
- 10 g de fécula de maíz
Relleno de crema
- 15 g de grenetina en polvo
- 80 g de agua
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
- 1 cda de azúcar glass
- 100 g de semillas de granada al gusto (volitelně)
- 250 g de pulpa de mango natural (ver tip)
Montaje del pastel
- 100 g de té negro preparado
- 25 g de jugo de fruta (p. ej. jugo de granada)
Glaseado de espejo
- 15 g de grenetina en polvo
- 70 g de agua fría
- 200 g chocolate blanco cortado en trozos
- 150 g de leche condensada
- ½ - 1 cdita de colorante vegetal rojo
- fresas en mitades para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 413.3 kcal / 1730.3 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Sodík
- 72.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de vainilla
5min
Betún de queso crema
5min
Betún de chocolate
10min
Pastel double fudge
3hod.
Pastel de zanahoria
1hod. 30min
Fondant de malvavisco
2hod. 15min
Pastel rayado
3hod.
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min
Gyozas japonesas
50min
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Pastel de almendras y vainilla
2hod.
Betún de mantequilla básico
10min