Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2889 kJ / 688 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 427 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Pumpkin cheesecake
13h 25min
Fruit cake
4 Std.
Panquecitos de arroz
35 Min
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Pan de muerto
6h
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Buñuelos de viento
1 Std.
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Rollo de guayaba
2 Std. 30 Min
Strudel de manzana
1h 45min