Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2889 kJ / 688 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 427 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera
10min
Galletas corazón
1h
Donas
2h
Tronco navideño
1h
Pastel floral
2h
Pasta choux
20 min
Crema pastelera
10min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Roles de canela
2h 30min
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min