Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 130 g Wasser, lauwarm
- 25 g Olivenöl
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
Spinatfülle
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Dille
- 130 g rote Zwiebeln, halbiert
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (Abtropfgewicht ca. 600 g)
- 400 g Erdäpfel, festkochend, am Vortag gekocht, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- 300 g Feta
Fertigstellung
-
Rapsöl
nebo Kokosöl zum Einfetten - Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 2 EL Olivenöl
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam, weiß
nebo 1 EL Schwarzkümmelsamen, ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1078 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1h 45min
Pide (Langzeitgare)
23 godz. 10 min
Erdnuss-Ecken
2h
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1 Std. 10 Min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21 Std. 20 Min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min