Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 130 g Wasser, lauwarm
- 25 g Olivenöl
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
Spinatfülle
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Dille
- 130 g rote Zwiebeln, halbiert
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (Abtropfgewicht ca. 600 g)
- 400 g Erdäpfel, festkochend, am Vortag gekocht, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- 300 g Feta
Fertigstellung
-
Rapsöl
nebo Kokosöl zum Einfetten - Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 2 EL Olivenöl
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam, weiß
nebo 1 EL Schwarzkümmelsamen, ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1078 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wiener Rehrücken
3h 40min
Mini Melanzani-Pizzen
55 dk
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4h 25min
Linzerkipferl
1h 50min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1sa 20 dk
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3h
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1 godz. 45 min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 Min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21h 20min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 dk