Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 200 g di mandorle
- 150 g di zucchero
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 5 tuorli d'uovo
- 40 g di limoncello
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 5 albumi
- 2 cucchiai zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 12 porzioni
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roccocò
2h
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Torta appassionata alle amarene
1 godz. 30 min
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 godz. 30 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Migliaccio
1 godz. 30 min
Tortano speck e fontina
2h
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese
1h 25min