Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 100 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (15 g circa )
- 5 uova
- 250 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
Caramello
- 70 g di zucchero
- 70 g di acqua
- 9 fette di ananas sciroppato, scolate (tenere da parte lo sciroppo)
- 9 ciliegie candite
- sciroppo di ananas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15min
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Nuvola all'arancia
1 godz. 5 min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50 min
Torta di ciliegie
1h 30min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Berlingozzo
50min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Plumcake sciroppato
55min
Torta Nua
2h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Torta della nonna
1h 30min