Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 15 g di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino colmo di miele
- 2 uova
- 90 g di zucchero
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Cornetto gigante
6h
Girelle al cioccolato
9h 40min
Pain aux raisins
4h 30min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Zufoli
5h
Brioche morbide molisane
7h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Brioche francese al burro
5h 40min
Brioches siciliane
3h 15min
Panini al latte e cioccolato
3 Std.
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min