Zařízení & příslušenství
巧克力滿點蛋糕
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
12 片
Suroviny
巧克力海綿蛋糕
-
無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一點塗抹用200 克
-
細砂糖320 克
-
蛋2 顆
-
中筋麵粉240 克
-
可可粉 (任一種類)50 克
-
小蘇打1 ½ 茶匙
-
天然香草精1 茶匙
-
海鹽1 小撮
-
滾水 (95-100°C)120 克
-
牛奶120 克
-
酸奶油150 克
鮮奶油餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約48%)300 克
-
冰糖粉30 克
裝飾
-
新鮮綜合莓果 若莓果尺寸太大可依喜好切小塊240 克
-
新鮮綜合莓果120 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
10.1 g
Kalorie
3748 kJ /
896 kcal
Tuk
62.3 g
Sacharidy
73.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
50週年特選蛋糕選集
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan