
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g mleka plus dodatkowo 1 łyżeczka do posmarowania chleba
- 560 g mąki pszennej chlebowej typu 750, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 30 g mleka w proszku
-
20
g świeżych drożdży pokruszonych
nebo 2 łyżeczki suchych drożdży - 2 jajka w temp. pokojowej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 50 g cukru
- 1 żółtko
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 300.4 kcal / 1261.7 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Sodík
- 298.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bajgle z makiem
1hod. 25min
Bawarski chleb preclowy
2hod.
Plecione bułki z makiem
14hod. 30min
Chleb tygrysi
4hod.
Mleczne bułki do odrywania
4hod.
Chleb pszenny tostowy
3hod.
Rogale śniadaniowe
2hod. 10min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4hod. 35min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2hod. 45min
Chleb jogurtowy
3hod.
Bułeczki śniadaniowe
1hod. 45min
Francuska bagietka
3hod. 50min