Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise

Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise

4.9 87 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

Spargeln mit Kartoffeln
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Butter (volitelně)
    5 g
  • Frühkartoffel klein (siehe Tipp)
    650 g
    650 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2 cm)
  • weisse Spargeln vom Kopf abwärts geschält und holzige Enden abgeschitten
    1000 - 1500 g
Joghurthollandaise
  • Butter in Stücken
    150 g
  • griechisches Joghurt (ca. 10% Fett)
    180 - 200 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Senf
    ¼ TL
  • Zitronensaft
    2 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 672 mg
Protein 13 g
Kalorie 2288 kJ / 546 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 24 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...