Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
nebo 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Lauch dünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Pasta, gekocht
25 min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Lauch dünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min