
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln in Spalten (siehe Tipp)
nebo 200 g rote Zwiebeln in Spalten (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 246 kcal / 1031 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Lauch dünsten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Lauch dünsten
20min
Schalotten anbraten
25min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Pasta, gekocht
25min