Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
nebo 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Zwiebeln anbraten
25min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Lauch dünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Weisskabissalat (TM6)
15 min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Pasta, gekocht
25min
Schalotten anbraten
25min