Zařízení & příslušenství
Tradiční taiwanské meat floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 gramů
Suroviny
-
300 gramů vepřové panenky na kousky (přibližně 3 cm)
-
10 gramů oleje
-
40 gramů sójové omáčky
-
40 gramů cukru
-
20 gramů rýžového vína
-
150 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 gramů
Sodík
3145.4 mg
Protein
47.4 g
Kalorie
3056 kJ /
730.4 kcal
Tuk
31.2 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
60.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Slaný koláč se žampióny, kaštany a brusinkami
Žádné hodnocení
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1hod.
Máslová brioška
2hod. 10min.
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50min.
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Halloweenské houstičky
3hod. 20min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Rýže s chřestem, brokolicí a houbami
Žádné hodnocení
Scones
30min.
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1hod. 30min.