Tradiční taiwanské meat floss

Tradiční taiwanské meat floss

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 gramů

Suroviny

  • 300 gramů vepřové panenky na kousky (přibližně 3 cm)
  • 10 gramů oleje
  • 40 gramů sójové omáčky
  • 40 gramů cukru
  • 20 gramů rýžového vína
  • 150 gramů vody

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 180 gramů

Sodík 3145.4 mg
Protein 47.4 g
Kalorie 3056 kJ / 730.4 kcal
Tuk 31.2 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 60.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...