Zařízení & příslušenství
Tradiční taiwanské meat floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 gramů
Suroviny
-
300 gramů vepřové panenky na kousky (přibližně 3 cm)
-
10 gramů oleje
-
40 gramů sójové omáčky
-
40 gramů cukru
-
20 gramů rýžového vína
-
150 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 gramů
Sodík
3145.4 mg
Protein
47.4 g
Kalorie
3056 kJ /
730.4 kcal
Tuk
31.2 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
60.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
1hod. 15min.
Chlupatá kokosová monstra
9hod. 30min.
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3hod. 40min.
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Žádné hodnocení
Pikantní kuřecí kebab s bramborovými spirálkami a salátem
45min.
Alpské makarony s jablečnou omáčkou
Žádné hodnocení
Arašídové cookies na druhou
30min.