Zařízení & příslušenství
Tradiční taiwanské meat floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 gramů
Suroviny
-
300 gramů vepřové panenky na kousky (přibližně 3 cm)
-
10 gramů oleje
-
40 gramů sójové omáčky
-
40 gramů cukru
-
20 gramů rýžového vína
-
150 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 gramů
Sodík
3145.4 mg
Protein
47.4 g
Kalorie
3056 kJ /
730.4 kcal
Tuk
31.2 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
60.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos v mandlové krustě s citrónovými tagliatelle a chřestem
35min.
Mražené jogurtové kousky s jahodami (TM6)
6hod. 10min.
Aïoli
5min.
Nadýchaný pórkový koláč
2hod.
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12hod.
Petrželová omáčka persillade
5min.
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45min.
Placky s koprem a fetou
1hod. 20min.
Pražma v páře s bramborami
35min.
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Žádné hodnocení
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.