Zařízení & příslušenství
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1180 gramů
Suroviny
-
40 - 80 gramů másla
-
500 - 1000 gramů mléka
-
40 - 80 gramů hladké mouky
-
1 - 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
2 - 4 špetky pepře černého, mletého
-
2 - 4 špetky muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
184.4 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
402.3 kJ /
96.2 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zahušťování na TM6
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Křehké těsto
5min.
Restované kostky krůtího masa
15min.
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min.
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min.
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1hod. 25min.
Krémová pomazánka s hořkou čokoládou
1hod. 10min.
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1hod.
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45min.
Jablečná omáčka
20min.
Pusinky s borůvkovým krémem
3hod. 30min.
Bešamelová omáčka
15min.