Zařízení & příslušenství
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1180 gramů
Suroviny
-
40 - 80 gramů másla
-
500 - 1000 gramů mléka
-
40 - 80 gramů hladké mouky
-
1 - 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
2 - 4 špetky pepře černého, mletého
-
2 - 4 špetky muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
184.4 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
402.3 kJ /
96.2 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zahušťování na TM6
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lilková pomazánka
50min.
Houbová směs na těstoviny
50min.
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50min.
Crème brûlée s vaječným likérem
1hod. 15min.
Vanilkovo-avokádová zmrzlina
12hod.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min.
Pórkovo - bramborový nákyp
1hod. 30min.
Rebarborový crumble
55min.
Omáčka Mornay
15min.
Bešamelová omáčka
15min.