Zařízení & příslušenství
Orez alb, cu bobul lung, fiert
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porții
Suroviny
-
orez alb cu bobul lung (vezi recomandarea legată de porții)150 - 500 g
-
apă (vezi recomandarea)320 - 900 g
-
ulei vegetal5 - 10 g
-
sare de mare¼ - 1 linguriță
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porție
Sodík
5 mg
Protein
4 g
Kalorie
970 kJ /
229 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
49 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Modul Fierbere orez
7 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Prăjitură cu ciocolată și cremă de fistic
25hod. 20min.
Ouă din brânză de capră cu năsturel și sfeclă
Žádné hodnocení
Orez tip jasmine, fiert
35min.
Orez basmati fiert
35min.
Sos Bordelaise
55min.
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3hod. 35min.
Chifteluțe de vițel cu legume
30min.
Paste fierte
20min.
Orez fiert în aburi
25min.
Unt picant, cu condimente marocane
Žádné hodnocení
Mousse vegan de ciocolată cu frișcă de cocos
2hod. 15min.
Sos béchamel
15min.