Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 500 g orez alb cu bobul lung (vezi recomandarea legată de porții)
- 320 - 900 g apă (vezi recomandarea)
- 5 - 10 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 970 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orez tip jasmine, fiert
35min
Paste fierte
20min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Orez basmati fiert
35min
Soldăței de omletă
Žádné hodnocení
Risotto cu mix de fructe de mare
Žádné hodnocení
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1h 10 min
Tocană de chorizo și calmar cu fasole, gătită lent
5h 30min
Paste cu legume
45min
Sos Beurre Blanc
20min
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min