Sos cremos de ciuperci și vin alb

Sos cremos de ciuperci și vin alb

4.3 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 grame

Suroviny

  • hribi uscați
    12 g
  • apă
    30 g
  • ciuperci portobello, proaspete tăiate grosier
    100 g
  • unt rece, tăiat bucăți
    50 g
  • șalote tăiate în jumătăți
    60 g
  • vin alb, sec
    120 g
  • supă de pui
    200 g
  • smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
    125 g
  • făină
    25 g
  • piper negru proaspăt măcinat
    2 prize
  • sare
    ¼ - ½ linguriță

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 grame

Sodík 1636 mg
Protein 13 g
Kalorie 3309 kJ / 789 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 49 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...