Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Nutriční hodnoty
- na 600 grame
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gem de mure
45 min
Sos de ciuperci
20min
Mămăligă cremoasă
25 min
Milkshake cu ciocolată
35 min
Prăjitură la tavă, cu nectarine și frișcă cu vanilie
1 Std. 20 Min
Sos de pâine
1 Std. 25 Min
Chipsuri coapte, din legume
1h 45 min
Iahnie de fasole
30u. 45min
Ruladă de pandișpan cu umplutură de nectarine și zmeură
5h
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40 min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1h 45 min
Lapte de pasăre
40 min