
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete tăiate grosier
- 50 g unt rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Nutriční hodnoty
- na 600 grame
- Kalorie
- 789 kcal / 3309 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 62 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varză călită cu struguri
Žádné hodnocení
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55min
Cuiburi de Paște, din bezea
Žádné hodnocení
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55min
Gem de zmeură
45min
Porchetta cu pere și ceapă
12hod.
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45min
Caramel lichid
35min
Salată de cartofi cu ouă de prepeliță, capere și anșoa
30min
Sirop auriu
55min
Gem de caise
20min
Sos cu usturoi și pătrunjel
10min