![Sos cremos de ciuperci și vin alb Sos cremos de ciuperci și vin alb](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4928E18-5E24-4232-8B19-B045DD5349AF/Derivates/ce78bdff0ab7ce7200a97f24bc1fe787d1cfb0bf.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Nutriční hodnoty
- na 600 grame
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos caramel cu sirop de arțar
30 Min
Sparanghel cu sos Romesco
30 Min
Înghețată cu cireșe amarena
8 Std. 10 Min
Portocală arsă
Žádné hodnocení
Iaurt de cocos (vegan)
12h 25min
Plăcintă cu cremă de portocală, din rulouri cu scorțișoară
5hod. 30min
Negrese cu ciocolată amăruie
1h 55 min
Cocktail ”White Russian”
Žádné hodnocení
Desert englezesc cu lămâie și zmeură
1h 5 min
Fond de vită (din carne și oase)
Žádné hodnocení
Macarons cu căpșune
2h 30 min
Sos de ciuperci
20min