Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 400 g orez tip basmati (vezi recomandarea legată de porții)
- 300 - 600 g apă (vezi recomandarea)
- 5 - 10 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 316 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min
Bulgur fiert
35 min
Paste fierte
20 min
Orez fiert în aburi
25 min
Orez brun vegetarian
40 min
Budincă de orez
55 min
Alac decorticat, fiert
35 min
Orez tip jasmine, fiert
35 min
Fougasse
2h
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10min
Linguine cu bacon și crevete
35 min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35 min