Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 400 g orez tip basmati (vezi recomandarea legată de porții)
- 300 - 600 g apă (vezi recomandarea)
- 5 - 10 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 316 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orez tip jasmine, fiert
35min
Paste fierte
20min
Bolul cu tahini și cușcuș
30min
Pachețele de Paște cu brânză (Flaounes)
1 Std. 5 Min
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1 Std. 10 Min
Shoturi cu votcă și merișoare
Žádné hodnocení
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 Min
Orez fiert în aburi
25min
Pulpă de vită cu salată de cartofi
45min
Risotto cu mere și suncă afumată
30min
Orez în stil asiatic, cu ouă și legume
35min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35min