Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g rode wijn
- 100 g porto
- 250 g water
- 350 g suiker
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 2 stukken sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)
- 4 peren (ong. 180 g elk), geschild
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bessenschuim
10min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Garnituur van courgette
30min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Gestoomde aardappelkroon
50min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Indiase mosterd
Žádné hodnocení
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Mangochutney
1h 20min
Groentenbouillonpasta
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min