Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g rode wijn
- 100 g porto
- 250 g water
- 350 g suiker
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 2 stukken sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)
- 4 peren (ong. 180 g elk), geschild
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Koken van gierst
Žádné hodnocení
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Kleine aspergeflans
55 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min